فروش عمده بهترین نمک خوراکی
آنچه در این مقاله می خوانید...
معرفی انواع نمک غذاییبهترین ویژگی نمک خوراکیفروش عمده بهترین نمک خوراکیبهترین نمک خوراکی در بین همه نمکها کدام است؟ یقیناً شما هم بدنبال بهترین نمک خوراکی هستید. در این مقاله هر چند کوتاه، سعی می کنیم تا بهترین نوع نمک خوراکی را به شما معرفی نماییم.
“آب مایه حیات و نمک ماده حیات می باشد”
طرفداران غذا و بخصوص سرآشپزها نمک خوراکی خودشان را بر اساس مزّه، بافت، رنگ و سهولت در استفاده انتخاب میکنند. ناخالصیها مثل وجود مواد معدنی، میتواند روی رنگ و مزّه نمک تاثیر بگذارد.
انواع دیگری از نمک هم در دنیا وجود دارد که هر یک طعم و خاصّیت متفاوتی دارند. به طور کلی، بهتر است که مصرف نمک را در رژیم غذاییتان کاهش دهید تا بدنی سالم و سرحال داشته باشید. اما در هر حال، شناخت نمکهای مختلف هم خالی از لطف نیست.
معرفی انواع نمک غذایی
جالب است که بدانید بیش از ۲۰ نوع نمک خوراکی در دنیا وجود دارد که هر کدام خواص و مضرات خاص خودشان را دارند در این میان چند نوع برجسته تر از دیگر انواع هستند:
- نمک دریایی
- نمک ارگانیک معدنی
- نمک صورتی
- نمک آبی
- نمک سیاه هندی
- نمک صورتی هیمالیا
- نمک کو شر
- نمک میوه
- نمک چشمه
- نمک کوهی
- نمک سلتیک
شما بگویید چه نوعی از این نوع نمک ها را مصرف کردهاید؟ و چند نوع دیگر را میشناسید؟
بهترین نمک خوراکی نمکی است که کلیه مجّوز های فروش، از جمله مجوز بهداشت و استاندارد را داشته باشد.
بهترین ویژگی نمک خوراکی
( ید ) بطور پیش فرض و طبیعی در نمک ها موجود می باشد ولی در فرایند تصفیه و پالایش، خنثی شده و از بین می رود. به همین سبب است که برای تولید نمک خوراکی، مجدداً، عنصر ید به شکل مصنوعی، و تحت استانداردهای مخصوص، به نمک خوراکی افزوده می گردد.
یک نمک خوب نمکی است که دارای کلیه مشخصات روند تولید و رعایت اصول بهداشتی بوده و از طریق مراکز مجاز به بازار فروش عرضه گردد.
همچنین بهترین نمک خوراکی نمکی است که عنصر بسیار حیاتی ( ید ) را در خود داشته باشد.
ید یکی از ریز مغذّیهای ضروری است که باید روزانه مصرف شود. کمبود ید از شایعترین علل قابل پیشگیری آسیبهای مغزی در دنیای امروزی است. به گفته کارشناسان تغذیه؛ گرچه نمک باید بسیار کم مصرف شود ولی همان مقدار کم حتماً باید تصفیه شده و یددار باشد. (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)